Βρείτε έναν οδοντίατρο για οδοντιατρικό έλεγχο

Οι έντονες συνήθειες στοματικής υγιεινής δεν υποκαθιστούν τον τακτικό έλεγχο και τον καθαρισμό από τον οδοντίατρο. Είναι σημαντικό να βρείτε έναν οδοντίατρο που να εστιάζει στη στοματική υγεία και τη γενική οδοντιατρική όταν θέλει να κάνει έναν οδοντιατρικό έλεγχο. Με τον προγραμματισμό των τακτικών καθαρισμών, οι ανησυχίες σχετικά με την τερηδόνα και τις ασθένειες των ούλων δεν θα περάσουν απαρατήρητες ή απαρατήρητες.

Στρατηγικές για να επιλέξετε έναν καλό οδοντίατρο

Αντί να ξοδεύετε ώρες κυνηγώντας έναν οδοντίατρο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την αναζήτηση. Αυτές οι τέσσερις ιδέες είναι μερικές από τις πιο εύκολες.

Λάβετε συμβουλές από έναν επαγγελματία υγείας

Ενώ τα οδοντιατρικά διαπιστευτήρια δεν είναι τα ίδια με την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, είναι σύνηθες για τα μέλη της τοπικής ιατρικής κοινότητας να γνωρίζονται μεταξύ τους. Αν και ο τρόπος, η προσωπικότητα και η τοποθεσία μιας παραπομπής μπορεί να μην είναι σωστά για κάθε άτομο, μια επαγγελματική γνώμη είναι μια καλή αρχή όταν προσπαθείτε να βρείτε έναν οδοντίατρο. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ζητήσετε από τον τοπικό φαρμακοποιό ή τον προσωπικό γιατρό μια παραπομπή σχετικά με το πού να προγραμματίσετε έναν οδοντιατρικό έλεγχο.

Απευθυνθείτε σε φίλους και οικογένεια

Οι φίλοι και η οικογένεια είναι συχνά τα πρώτα μέρη για να ξεκινήσετε όταν αναζητάτε συστάσεις για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Αν και οι οδοντιατρικοί έλεγχοι, ανεξάρτητα από το ιατρείο ή τον πάροχο, τείνουν να περιλαμβάνουν τις ίδιες γενικές υπηρεσίες, να είστε προετοιμασμένοι για μια ποικιλία απόψεων. Η σχέση μεταξύ ασθενούς και οδοντιάτρου πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό, και μια κακή εμπειρία μπορεί να αμαυρώσει αυτή τη σχέση. Λάβετε υπόψη κάθε ιστορία ή εμπειρία, αλλά μην υπολογίζετε έναν οδοντίατρο μόνο σε ένα περιστατικό.

Ελέγξτε τις δημόσιες διαδικτυακές απόψεις

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι σήμερα περιορίζουν έναν νέο πάροχο οδοντιατρικής περίθαλψης. Εκτός από την ανάγνωση μιας βιογραφίας του οδοντιάτρου ή την προβολή φωτογραφιών του ιατρείου, μπορείτε να μάθετε τι νιώθει το ευρύ κοινό για έναν συγκεκριμένο πάροχο. Η ανάγνωση μέσω της ανασκόπησης νυν ή πρώην ασθενών ή ο έλεγχος των αξιολογήσεων για την πρακτική φέρνει στο φως περισσότερες πληροφορίες από μια μοναδική εμπειρία ενός μέλους της οικογένειας.