Πώς μπορεί η αισθητική οδοντιατρική να με βοηθήσει να φαίνομαι νεότερη;

Το κρασί γίνεται καλύτερο με την ηλικία, αλλά τα περισσότερα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο περνάει ο καιρός. Ευτυχώς, τα δόντια σας δεν χρειάζεται να ενδώσουν στη διαδικασία γήρανσης. Η αισθητική οδοντιατρική προσφέρει διάφορους τρόπους για να δείχνει το χαμόγελό σας νεότερο από ό,τι πριν από 20 χρόνια. Αν μόνο όλα στη ζωή ήρθαν με την επιλογή να γυρίσεις το ρολόι πίσω.

Πώς μπορεί η γήρανση να επηρεάσει τα δόντια μου;

Ορισμένα σημάδια γήρανσης στο χαμόγελό σας είναι φυσικά, ενώ άλλα προκαλούνται:

Σκουρόχρωμα ή κίτρινα δόντια

Το υποκείμενο στρώμα των δοντιών παχαίνει καθώς οι άνθρωποι γερνούν, προκαλώντας αυτή την αλλαγή

Θολωμένα δόντια: Η κατανάλωση ορισμένων ποτών ή/και καπνού τσιγάρου επιταχύνει αυτήν την αλλαγή
Στραβωμένα δόντια: Ο ιστός των ούλων δημιουργεί προβλήματα και όταν τα ούλα υποχωρούν, τα δόντια δεν παραμένουν πλέον στην αρχική τους θέση
Φθαρμένα δόντια: Το μάσημα και το τρίξιμο φθείρουν το σμάλτο και τη δομή των δοντιών
Εύθραυστα δόντια: Τα δόντια σας γίνονται πιο εύθραυστα, οδηγώντας σε ρωγμές, τσιπς και διάτμηση

Ποιες θεραπείες αισθητικής οδοντιατρικής μπορούν να φέρουν τη νεότητα στο χαμόγελό μου;

Ο οδοντίατρός σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών με διαφορετικά οφέλη που ταιριάζουν στις ανάγκες σας για το χαμόγελο:

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση δοντιών στο ιατρείο διαρκεί μόνο περίπου 60 λεπτά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βολικό επαγγελματικό κιτ λεύκανσης στο σπίτι που μπορεί να προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα σε περίπου δύο εβδομάδες.

Σφραγίσματα στο χρώμα των δοντιών

Απολαύστε σφραγίσματα από σύνθετη ρητίνη, χρώματος δοντιού ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό υλικό αμαλγάματος. Μπορεί να σκιαστεί για να ταιριάζει πολύ με το χαμόγελό σας, καθώς και να μην είναι ευαίσθητο στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Αυτά τα σφραγίσματα είναι ανθεκτικά και συντηρητικά, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε περισσότερο τη φυσική υγιή δομή του δοντιού σας.

Καπλαμάδες πορσελάνης

Αυτή η ολοκληρωμένη θεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις ατέλειες. Οι χειροποίητες σύνθετες όψεις και όψεις πορσελάνης φαίνονται τόσο ρεαλιστικές που κανείς δεν θα ξέρει ότι έχετε κάνει κάποια δουλειά. Ταιριάζουν στην ορατή επιφάνεια των δοντιών σας είναι πιο ανθεκτικά στον αποχρωματισμό από το αρχικό σας σμάλτο.

Ολοκεραμικές Οδοντιατρικές Αποκαταστάσεις

Αυτή η λύση θεραπείας είναι ο τέλειος συνδυασμός αισθητικών και επανορθωτικών πλεονεκτημάτων, αποκαθιστώντας τα δόντια απρόσκοπτα με ανθεκτικό και βιοσυμβατό τρόπο. Ακόμα καλύτερα, η CEREC επιτρέπει στην οδοντιατρική σας ομάδα να δημιουργήσει και να τοποθετήσει το τελικό προϊόν σε ένα μόνο ραντεβού, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο.