Γιατί να επιλέξετε οδοντικές όψεις;

Η βελτίωση της εικόνας μας για γνωστούς, φίλους ή συνεργάτες έχει γίνει ένας από τους περιζήτητους στόχους στην κοινωνία μας. Μια ωραία, χαρούμενη και ελκυστική εμφάνιση αυξάνει την αυτοεκτίμηση και συνδέεται με αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Για να το πετύχετε αυτό, ένα όμορφο, υγιές στόμα είναι απαραίτητο. Τα δόντια είναι ένα από τα σημεία του προσώπου που επηρεάζουν περισσότερο την εμφάνιση ενός ατόμου.

Τα δόντια που λείπουν, σκοτεινά, λεκιασμένα, με διάκενα, στραβά, σπασμένα ή φθαρμένα είναι σημάδια γήρανσης και υποβάθμισης. Για την επίλυση αυτών των οδοντικών προβλημάτων, ο οδοντίατρος προσφέρει μια σειρά από επιλογές και η θεραπεία με καπλαμά είναι χωρίς αμφιβολία η λιγότερο επεμβατική και η καλύτερη εμφάνιση.

Τι είναι οι οδοντικές όψεις;

Διαφορετικά από τις στεφάνες, που απαιτούν ισχυρό σκάλισμα των δοντιών για να εφαρμοστούν, τα οφέλη των οδοντικών όψεων είναι πολύ μεγαλύτερα. Πρώτον, καθώς είναι φύλλα κεραμικού ή ρητίνης με λεπτά γκοφρέ, εφαρμόζονται κατευθείαν στην επιφάνεια του δοντιού με μικρή ανάγκη προετοιμασίας για την αποφυγή τραυματισμού.

Δεύτερον, η εξαιρετική τους λεπτότητα επιτρέπει διαφάνειες και υφές που μοιάζουν πολύ με αυτές ενός φυσικού δοντιού, που σημαίνει ότι ταιριάζουν πολύ καλύτερα με τα υπόλοιπα δόντια. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η πρόσφυση στο δόντι είναι τόσο ανθεκτική που προάγει καλύτερη εμβιομηχανική συμπεριφορά από τις «επιθετικές» οδοντικές στεφάνες μακροπρόθεσμα.

Πώς τοποθετούνται οι οδοντικές όψεις;

Οι όψεις τοποθετούνται στη θέση τους και «κολλάνε» στο δόντι χρησιμοποιώντας προηγμένες κόλλες και είναι μόνιμες, αποτελεσματικές και με μεγάλη διάρκεια. Για να είναι αποτελεσματική, η διαδικασία πρόσφυσης απαιτεί πολύ αυστηρές και επίπονες διαδικασίες. Κανονικά, η εφαρμογή 6 καπλαμάδων απαιτεί 2 έως 3 ώρες για να τοποθετηθούν.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη συνολική εμφάνιση των δοντιών σας, συνιστούμε κλινικές που ειδικεύονται σε οδοντιατρικές όψεις υψηλού κύρους κλινικές με άφθονη εμπειρία σε θεραπείες με χρήση αυτού του τύπου τεχνικής. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πειστεί από φθηνές προσφορές που καλύπτουν θεραπείες που λείπουν αισθητικά ή που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μελλοντικές επιπλοκές.